KOCAELİ / DERİNCE - Derince Bilim ve Sanat Merkezi

Little Athletes at Work

Kurumumuz öğrencileriyle bu seneki uluslararası proje çalışmalarına başladık.

KÜÇÜK SPORCULAR İŞ BAŞINDA

Türkiye(7), Fransa(2), Yunanistan(2), Romanya(1), İtalya(1) ülke okullarının bulunduğu bu uluslararası projede 6-10 yaş arası ilkokullara yönelik  beden eğitimi ve oyun temalı projemiz kapsamında; Yaşlarına uygun, sağlıklı fiziksel gelişimlerinin yanı sıra üretkenlik ve öz disiplin becerilerinde esnekliklerin olumlu yönde arttırılması amacıyla eğlenceli ve interaktif aktiviteler düzenlendi. Proje sayesinde dayanıklılık, çabukluk, esneklik, hareketlilik, koordinasyon, kuvvet ve ritim gibi beceriler kazandırılacak. Etkinliklerde öğrenci merkezli çalışmalar seçilir.

HEDEFLERİMİZ

*Zihinsel gelişimin en önemli parçası olan fiziksel gelişimin olumlu yönde arttırılması

*Öğrencilerimizin fiziksel dayanıklılıklarını arttırmak, çeviklik, koordinasyon ve kuvvet gibi becerilerini geliştirmek

*Beden Eğitimi ve Oyun Dersi kapsamında kullanılan yöntem ve tekniklerin öğrenilmesini ve uygulanmasını sağlamak.

*Beden Eğitimi Oyun Dersi kapsamındaki kazanımların eğlenceli ve interaktif oyunlarla gerçekleştirilmesi.

*Öğrencilerde fiziksel özgüven ve öz disiplini geliştirmek.

* Centilmen oyun ve dövüş anlayışını geliştirmek.

*Projemizi kullanarak çocuklar Avrupa'nın başka bir ucundaki akranlarını ,sınıflarını görebilecek ,onlarla tanışacak ve İngilizce pratik yapma imkanı bulabilecekler.

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 20:52 - Görüntülenme: 379