KOCAELİ / DERİNCE - Derince Bilim ve Sanat Merkezi

Derince Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
ÇENEDAĞ MAH. ENGİN CAD. DERİNCE HAMİT ÖZDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 118 DERİNCE / KOCAELİ
Vizyon
Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka,yaratıcılık,sanat,liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından Üstün Yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
Misyon
Okul Öncesi,İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarına devam eden Üstün Yetenekli öğrencilerin bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren,üretken,problem çözen bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamaktır.
Yükleniyor...
Öğretim Şekli :OKULUMUZ HAFTAİÇİ VE HAFTASONU OLMAK ÜZERE EGİTİM VERMEKTEDİR.
Saatler
DERSLERİMİZ HAFTAİÇİ SABAH 08.50-12.00 ARASI, ÖĞLEDEN SONRA 15.40-18.40 SAATLERI ARASINDA CUMARTESİ GÜNLERİ 08.50-17.10 SAATLERİ ARASINDADIR.
103 ve 111 nolu otobüs hatları ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
Derince merkeze 1 km İzmit merkeze 8 km. uzaklıktadır.
ROBOTIK KODLAMA YAZILIM ALANINDA CALISMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları
E-TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA CODING ROBOGAMES, THIS IS ME.WHAT ABOUT YOU?, LİTTLE ATHLETES AT WORK ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.